Hoe lang blijven opnames op de USF.Go staan?
Verwerk je opnames binnen 30 dagen.
In het tabblad “USF.Go” van het dashboard zie je de opnames van de afgelopen 30 dagen die op de camera staan. Verwerk je opnames dus binnen 30 dagen.
Heb je een opname verwerkt en daarna in het dashboard verwijderd? Zolang de opname nog op de camera staat en in het tabblad “USF.Go” zichtbaar is, kun je hem opnieuw verwerken.
Heb je hier iets aan gehad?