AI-momenten aanpassen
Wat er gebeurt als je een AI-moment bewerkt of verwijdert.
Bewerk of verwijder je een AI-moment, dan worden de AI-momenten van je team eerst als gewone annotaties opgeslagen. Daarna kun je ze elk afzonderlijk aanpassen, net als je eigen annotaties (zie Een annotatie bewerken, inkorten of verwijderen).
Heb je hier iets aan gehad?