Een gedeelde opname uit je overzicht halen
Een andere club heeft een opname met jou gedeeld die je niet meer wilt zien.
Heeft een andere club een opname met jou gedeeld en wil je die niet meer in je overzicht? Klik bij die opname op de drie puntjes en kies “Delen terugdraaien”.
Heb je zelf een opname gedeeld? Dat kun je niet terugdraaien (zie Een opname delen met de tegenstander of een andere club).
Heb je hier iets aan gehad?